Zorgverzekering 2021

Bereken uw eigen zorgpremie voor 2021 hier!

 

Een goede zorgverzekering met korting via Westenburg! Met Stichting Amphora Zorg heeft u een aantrekkelijke
collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke korting op de aanvullende verzekeringen.
 

Stichting Amphora Zorg

Wanneer u geen of een lage korting heeft op uw premie dan is de door Westenburg Assurantiën opgerichte Stichting Amphora Zorg wellicht voor u een aantrekkelijk alternatief.
Deze stichting hebben wij destijds in het leven geroepen omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen een kwalitatief goede zorgverzekering moet kunnen afsluiten met een aantrekkelijke korting.
Binnen dit collectief hebben wij voor 2020 afspraken gemaakt met ONVZ, één van de kwalitatief beste zorgverzekeraars van Nederland. Als particulier kunnen wij u een korting bieden van 7% op de aanvullende verzekeringen.
ONVZ biedt u altijd maximale keuzevrijheid bij zorg, u bepaalt zelf door welke arts of in welk ziekenhuis u zich laat behandelen. ONVZ biedt u voor de basisverzekering altijd een restitutiepolis aan. Dit is namelijk één van de kernwaarden van ONVZ. Daarnaast krijgt u de beschikking over een persoonlijke zorgconsulent, deze zorgt onder andere voor wachtlijstbemiddeling, verstrekt informatie over ziekenhuizen en specialismen en kan u behulpzaam zijn bij het voorbereiden van gesprekken met artsen.
ONVZ staat u daadwerkelijk met raad en daad terzijde, het gaat immers om uw gezondheid.
Het is dus verstandig om te toetsen of uw zorgverzekering nog bij u past. Dit kan door onze zorgvergelijker te raadplegen of door een mail te sturen naar westenburg@upiva.nl.
 

Werkgeverscollectief


Mogelijk heeft uw werkgever een collectieve zorgverzekering via ons kantoor. Hierdoor heeft u extra voordeel door bijvoorbeeld korting op de premie of extra vergoedingen bij aanvullende verzekeringen.
Weet u niet of uw werkgever een dergelijk contract heeft, informeer dan bij uw afdeling personeelszaken of stuur een mail naar ons: zorgverzekering@westenburg.nl. Wij informeren u dan direct over de mogelijkheden.
Bent u een werkgever en wilt u voor uw medewerkers een collectiviteit aanvragen met aantrekkelijke kortingen en aanvullende diensten die een zorgverzekeraar u kan bieden neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Overstappen van verzekering kan in principe jaarlijks in november (na ontvangst van het nieuwe polisblad) en december. Wanneer u opzegt voor eind december wordt uw lopende verzekering automatisch beëindigd.
Wij adviseren u graag over de dekking die het beste bij u past.
 
Cookie instellingen