Wie zijn wij?

Westenburg Assurantiën is een familiebedrijf waarbij de derde generatie inmiddels in het bedrijf actief is. De continuïteit als onafhankelijk intermediair is daarmee gewaarborgd.
 
Onafhankelijk betekent dat er geen financiële banden zijn met banken of verzekeraars die objectieve advisering belemmeren. Wij bemiddelen voor ruim 100 verzekeringsmaatschappijen of banken. De keuze voor een partij waar wij zaken mee doen wordt gedaan op objectieve gronden en het presteren van deze partijen op basis van prijs en kwaliteit.
 
Westenburg Assurantiën B.V. heeft haar hoofdkantoor aan de Claudius Prinsenlaan 111 in Breda. Daarnaast hebben wij nog een kantoor in Halsteren. Wij zijn actief in heel Nederland maar de meeste relaties zijn gevestigd in Brabant.
 
Momenteel werken er ongeveer 45 werknemers binnen de Westenburg Groep. Bij Westenburg Assurantiën werken we met gespecialiseerde afdelingen te weten:

  • een afdeling particulieren;
  • een afdeling bedrijven;
  • een afdeling volmacht;
  • een afdeling schade(afwikkeling);
  • een afdeling financieel advies;
  • een afdeling arbodienstverlening.Onze bedrijfsfilosofie is dat in al ons handelen en denken onze klanten centraal staan en dat we streven naar een langdurige professionele relatie met onze klanten op basis van vertrouwen en de zekerheid van een goede en objectieve financiële dienstverlening.
 

Als gevolmachtigde van diverse grote verzekeringsmaatschappijen is Westenburg in staat haar relaties extra service te bieden. Zo worden de experts bij schade zelf benoemd en nieuwe polissen intern opgemaakt, factoren die een snelle afhandeling van zaken garanderen. De maatschappijen waar Westenburg volmacht van heeft zijn:
 
ARAG Rechtsbijstand, a.s.r., Nationale Nederlanden, DAS Rechtsbijstand, HDI, TVM, MS Amlin Insurance, MS Amlin Marine, Midglas.

Onze schade afdeling heeft juristen die zelfstandig de juridische vraagstukken oplossen. In geval van complexe schades treden zij in overleg met de maatschappijen om uw belangen optimaal te behartigen. Er wordt altijd naar gestreefd om tot een acceptabele en correcte schade afhandeling te komen.

Per 16 februari is Westenburg Assurantiën onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf uit Den Bosch bouwt met Westenburg Assurantiën haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, pensioen- en verzuimadvies verder uit.

 

Cookie instellingen