Transport

In de transportsector is een goede verzekering van uw vrachtauto(‘s) van groot belang. Bij Westenburg Assurantiën kunt u hier de juiste verzekeringen voor afsluiten om uw risico’s af te dekken. Wij kunnen uw vrachtauto(‘s) verzekeren tegen een aantrekkelijke en vaste premie met goede polisvoorwaarden. Als dé specialist in transportverzekeringen kunnen wij u hierover persoonlijk adviseren.
 
Daarnaast hebben wij een speciaal eigen rijderspakket voor bedrijfs-, vervoerders- en container/traileraansprakelijkheid. Deze verzekering dekt onder andere het volgende:
 
✔ Volledige aansprakelijkheid tot € 2.500.000
✔ Standaard een Werelddekking
✔ Standaard cabotage meeverzekerd
✔ Gijzeling
✔ Schade aan eigen zaken is secundair meeverzekerd
✔ Opzichtschade (dus bijv. schade aan pompwagentjes, heftrucks van derden)
✔ Plotselinge milieuschade
✔ Aansprakelijkheid gevaarlijke stoffen
✔ Standaard contaminatie
✔ Secundaire SVI (schadeverzekering inzittenden)
✔ Zuivere vermogensschade
✔ Opruimkosten
✔ Meerwerkkosten
 
Uniek! Bij een deelschade van AVB (bedrijfsaansprakelijkheid), CTA (container/trailer aansprakelijkheid) en VVA (vervoerdersaansprakelijkheid) betaalt u maar 1 x een overall eigen risico!
 
Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om bij Westenburg Assurantiën uw AOV (arbeidsongeschiktheid) en/of pensioen te verzekeren.
 
Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met ons Team Transport. Zij zijn bereikbaar op: 076 – 5 290 290 of stuur een mail naar transport@westenburg.nl

Informatie aanvragen Zakelijk

Veld leegmaken
Cookie instellingen