Particulier advies

Particulier advies
Particulier advies
Particulier advies

Particulier verzekeringsadvies

Bij Westenburg verzekeren en pensioen bent u voor alle particuliere verzekeringen aan het juiste adres. Of u nu een woningverzekering wilt, een camperverzekering of een overlijdensrisicoverzekering? We adviseren u graag en sluiten de best passende verzekering voor u af.

Onze adviseurs bespreken samen met u uw wensen en stellen voor u de verzekeringen samen met de juiste dekkingen. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en ook bij schade staan we voor u klaar. We regelen de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij en doen er alles aan om u te helpen.

Voordelen

Voordelen

Onafhankelijk

U krijgt een onafhankelijk en persoonlijke advies
Voordelen

Dekking

We vergelijken verzekeringen op dekking en prijs
Voordelen

Ruime keuze

U kunt kiezen uit verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen
Voordelen

Uitgebreid

We hebben een uitgebreid standaard pakket samengesteld
Voordelen

Support

We beheren uw verzekeringen en ondersteunen u bij alle vragen of schades

De meest gekozen particuliere verzekeringen

Autoverzekering

Westenburg heeft de juiste autoverzekering voor u. Of het nu een WA, Beperkt Casco of All Risk verzekering is. Westenburg zoekt de juiste maatschappij voor u erbij! Ook voor speciale auto’s zoals oldtimers, youngtimers of sportwagens adviseren we u graag.

Autoverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

U helpt een vriend bij zijn verhuizing en laat per ongeluk een kast vallen. Of uw hond bijt de buurman en hij stelt u aansprakelijk voor letselschade. Door een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, bent u verzekerd tegen schade waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent.

Aansprakelijkheidsverzekering

Brandverzekering

Brandschade aan de spullen in uw huis kunt u verzekeren met een inboedelverzekering. Voor het huis zélf heeft u een opstalverzekering nodig. Om brandschade helemaal te verzekeren heeft u ze dus allebei nodig.

Brandverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarheden zijn meestal standaard meeverzekerd bij een inboedelverzekering. De dekking is vaak wel beperkt. Bezit u veel kostbare spullen? Dan sluiten we een aanvullende kostbaarhedenverzekering voor u af.

Kostbaarhedenverzekering

Levensverzekering | Overlijdensrisicoverzekering

U sluit een overlijdensrisicoverzekering af voor uw nabestaanden zodat zij niet achterblijven met financiële zorgen als u onverhoopt overlijdt. U kunt zelf aangeven wie de eenmalige uitkering na het overlijden moet ontvangen. Dit kunnen uw partner, kinderen of andere nabestaanden zijn maar bijvoorbeeld ook een zakelijke partner of een goed doel. 

Levensverzekering | Overlijdensrisicoverzekering

Motorverzekering

Het is verplicht om een motor WA te verzekeren voor als u schade aan andere toebrengt. De WA-motorverzekering is de basis motorverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u aan derden toebrengt. Voor de dekking bij schade aan uw eigen motor, moet u een uitgebreidere motorverzekering afsluiten,

Motorverzekering

Opstalverzekering | Woonhuisverzekering

Brand. Storm. Uw woning kan op allerlei manieren beschadigd raken. Met een woonhuisverzekering geniet u zo snel mogelijk weer van uw woning. Met een woonhuisverzekering heeft u de keuze uit verschillende dekkingen. We adviseren u graag wat het beste bij uw situatie past.

Opstalverzekering | Woonhuisverzekering

Recreatievoertuigenverzekering

Westenburg biedt een camperverzekering die u naar eigen wens kunt samenstellen, bijvoorbeeld inclusief boedel of luifel. Zeilboot, speedboot, jacht of sloep? De bootverzekering van Westenburg houdt niet alleen rekening met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar.

Recreatievoertuigenverzekering

Reisverzekering

Op vakantie wit u zeker weten dat u goed geholpen wordt. Kies daarom voor de Westenburg Reisverzekering. Als er onverwachts iets gebeurt, kunt u rekenen op de deskundige hulp van onze aangesloten Alarmcentrales.

Reisverzekering

Meer veel gekozen particuliere verzekeringen

Glasverzekering

Een glasverzekering is een verzekering die schade aan de ramen en lichtkoepels van een woning vergoedt. De glasverzekering is een aanvullende dekking bij een woonverzekering.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen in de woning tegen schade, brand en diefstal. Van uw bank tot uw telefoon.  Met de aanvullende buitenshuisdekking verzekert u uw spullen ook als u meeneemt naar buiten. Bijvoorbeeld uw zonnebril of laptop.

Meer weten over ons particulier verzekeringsadvies of een verzekering afsluiten?

Advies en een persoonlijk gesprek met een onze adviseurs

Maak een afspraak

Westpakket

Speciaal voor particulieren hebben we het Westpakket samengesteld

De belangrijkste particuliere verzekeringen in één pakket.

Lees meer
Westpakket

Nieuwe verzekering of advies?

Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten? Of heeft u advies nodig?

Onze adviseurs zitten voor u klaar.

Bel 076 - 5290290
Nieuwe verzekering of advies?

Kwaliteitskeurmerken

Kwaliteit is een belangrijk kenmerk van ons kantoor. Onze dienstverlening  en adviseurs voldoen aan belangrijke kwaliteitskeurmerken.

Zo kunt u rekenen op een betrouwbaar, transparant en onafhankelijk advies.