Pakketpolis

Westenburg Pakket Polis ( WEST pakket ): Eigentijds verzekeren

Aanleiding
Onze huidige particuliere pakketpolis, het zogenaamde WES-pakket, bestaat al vele jaren. In de afgelopen jaren zijn de premies en dekkingen slechts beperkt gewijzigd. Verzekeraars hebben bovendien nieuwe verzekeringspakketten gelanceerd, die beter aansluiten bij de wensen en behoeften van deze tijd; zij stoppen met hun oude particuliere pakketten.

Nieuw verzekeringspakket: het WEST-pakket
Westenburg Assurantiën is erin geslaagd om een uitstekend nieuw particulier verzekeringspakket voor u samen te stellen. Wij noemen dit het WEST-pakket. Wij kiezen er bewust voor om u een verzekeringspakket aan te bieden met een zeer uitgebreide dekking. Zo heeft het nieuwe verzekeringspakket een aantal belangrijke uitbreidingen ten opzichte van de huidige pakketpolis:

Inboedel / opstal

 All-risk dekking: bijna alle van buitenkomende onheilen zijn verzekerd;
 Inclusief buitenshuis dekking tot € 7.500;
 Inclusief dekking voor schade aan en diefstal van uw mobiele telefoon of tablet;
 Mogelijkheid om zonnepanelen, verhuur via AirBnB of uw zakelijke beroepsuitrusting tegen een kleine premietoeslag mee te verzekeren.

Aansprakelijkheid

 Verzekerd bedrag verhoogd van € 1.250.000 naar € 2.500.000.

Rechtsbijstand

 Dekkingslimiet externe kosten verhoogd van € 15.000 naar € 50.000;
 Dekking voor mediation bij echtscheiding € 3.000 (mits rubriek D is meeverzekerd);
 De franchise (d.w.z. minimum bedrag van uw claim) bedraagt € 175; er geldt géén eigen risico.

Bovendien geldt tot 1 april 2020 de zogenaamde ‘best of’ clausule: indien een schade volgens de nieuwe dekkingsvoorwaarden niet gedekt zou zijn, maar wel volgens de oude voorwaarden, gelden in dat geval de oude dekkingsvoorwaarden.

Bekijk onderstaand bestand voor een vergelijking tussen de oude opstal- en inboedelverzekering (tot 1 april 2019; het VP product) en de nieuwe opstal- en inboedelverzekering (per 1 april 2019; het VVP product).

verschillenlijst ASR opstal oud met ASR opstal nieuw

verschillenlijst ASR inboedel oud met ASR inboedel nieuw

Klik hier voor de polisvoorwaarden van het nieuwe WEST-pakket.

Had u al een Westenburg particulier pakket? Uw verzekeringsdekking loopt automatisch door

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw nieuwe verzekeringspakket automatisch ingaat op het moment dat de oude pakketpolis komt te vervallen. U blijft tijdens de overgang naar het nieuwe verzekeringspakket dus goed verzekerd.

Zoals gezegd bieden wij, als uw adviseur, bewust een nieuw particulier pakket aan met zeer ruime dekkingen. Het kan zijn dat dit pakket toch niet aan uw wensen voldoet. Indien u dat wenst, kunt u dekkingen in het pakket beperken; u kunt hiervoor contact met ons opnemen. Tenslotte heeft u te allen tijde de mogelijkheid om de verzekering per direct op te zeggen met een opzegtermijn van 1 maand, mocht u onverhoopt geheel niet akkoord gaan ons nieuwe verzekeringspakket.
Cookie instellingen