Werken bij Westenburg

Werken bij Westenburg

Westenburg is onderdeel van VLC & Partners. We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien verder vorm willen geven. Als medewerker van VLC & Partners weet je dat het bij ons niet alleen draait om verzekeringen, maar vooral om de klant en de wens en behoefte van die klant. Deze mag dan ook veel van ons verwachten: een uitzonderlijk goede service, de beste adviezen en passende producten.

We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed past is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Een organisatie waar je gelukkig bent, daarin zul je beter presteren en meer bereiken. Daar geloven wij in.

Gedrevenheid vinden wij belangrijk en wordt bij ons beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling en ruime reismogelijkheden door bijvoorbeeld gebruik te maken van een NS-Business Card.

Wat mag je van ons verwachten?

Een prima baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingsmogelijkheden in een prettige werkomgeving gericht op prestaties, teamwork, persoonlijke groei en voldoening. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen zoals o.a. een premievrij pensioen en studiekostenregeling.

Wat mag je van ons verwachten?

Solliciteren

Herken jij jezelf in ons verhaal? Wij drinken graag een kop koffie met je. Wij zijn altijd geïnteresseerd in talenten/professionals met een achtergrond in verzekeringen of risicoadvies.

We komen graag met je in contact. Je kunt altijd een CV met een korte motivatie sturen naar onze afdeling Human Resource Management. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via wervingenselectie@vlc-partners.nl of bel 073-6924794 of 06-51377774.

Solliciteren

Bekijk alle vacatures bij VLC & Partners

Klik op de link hieronder om alle vacatures bij VLC & Partners te bekijken.

Alle vacatures