Wat doet NLG Werk voor U?

Wilt u graag bezig zijn met uw kernactiviteiten, ruimte om te ondernemen en tegelijk alles perfect en zeer efficiënt regelen voor de belangrijkste factor van uw bedrijf: uw mensen? Dat kan! Juist nu er meer taken, verantwoordelijkheden en keuzes in de sociale zekerheid bij werkgevers komen te liggen, ontstaan er kansen om dit te realiseren.

Met NLG Werk kunt u deze kansen optimaal benutten. Samen met u investeren we in een vitale organisatie, duurzaam inzetbare medewerkers en regie op verzuim. Gecombineerd met al uw personeelsverzekeringen, een efficiënte administratie en aandacht voor subsidies en besparingsmogelijkheden. Zo houden we uw werknemers en uw bedrijf samen in topconditie.

U regelt al uw personeelszaken met NLG Werk via één digitaal loket. Dat geeft u maximaal inzicht en overzicht. Op ieder gewenst moment. Wel zo makkelijk!

Voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking neemt u contact op met Rutger Westenburg (RVI), Registeradviseur Verzuim & Inkomen, via r.westenburg@nlg-werk.nl of telefonisch via 076-529 02 90.

Cookie instellingen