Horeca

Westenburg heeft goede afspraken met een specialistische verzekeraar, die veel ervaring heeft op het gebied van horeca en waarvan de klanten verspreid zitten door het hele land. Westenburg heeft een speciaal Horecapakket samengesteld met scherpe tarieven en een ruime dekking. In dit pakket zitten  onder andere de volgende verzekeringen:

  • Gebouwenverzekering
  • Inventarisverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor horecabedrijven
  • Geld verzekering

Naast deze verzekeringen heeft Westenburg scherpe tariefafspraken met een verzuimverzekeraar die gericht is op de horeca (inclusief arbodienstverlener).
 
Wij gaan eerst met u als een klant een uitgebreide inventarisatie op locatie maken, om de juiste inschatting te kunnen maken van de risico(‘s) voor u en uw bedrijf. Naar aanleiding van deze inventarisatie zullen er offertes op maat gemaakt worden. Deze offertes worden samen met u doorgenomen om vervolgens in overleg het juiste pakket voor u samen te stellen.
 
Als u een horecapakket bij ons afsluit, kunnen wij een gratis waardebepaling laten doen van uw inventaris en gebouw (of huurderbelang).
Mocht er zich in de toekomst een schade voordoen, dan staan wij u met experts terzijde om alles zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen.

 

Cookie instellingen