Westenburg Assurantiën wordt onderdeel van VLC & Partners

Per 16 februari 2021 is Westenburg Assurantiën onderdeel van VLC & Partners uit Den Bosch. Door het samengaan met VLC & Partners kunnen wij ons hoge service niveau ook in de toekomst behouden en verder verbeteren.

Westenburg Assurantiën is een familiebedrijf met een lange historie. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het kantoor uit Breda. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bekend assurantiekantoor met een uitstekende reputatie in Brabant en mag het onder meer grote transportbedrijven en handelsondernemingen tot haar klantenkring rekenen. Met ca 45 medewerkers biedt Westenburg haar klanten een hoog serviceniveau. Het bedrijf wordt onder dezelfde naam Westenburg voortgezet. 

Rutger Westenburg: “Westenburg heeft net als VLC & Partners een lange historie. Samen met VLC & Partners bouwen wij graag verder aan de toekomst waarin persoonlijke aandacht voor onze klanten een belangrijke rol blijft spelen. Wij geloven dat de samenwerking met VLC & Partners ons verder kan helpen bij het uitbouwen van ons bedrijf. Op het gebied van digitalisering, marktbewerking en inkoopkracht is VLC & Partners een sterke partij voor Westenburg Assurantiën ".

Lando te Molder: “Met Westenburg Assurantiën versterkt VLC & Partners zich met een prachtig familiebedrijf met een mooi netwerk in west Brabant. Westenburg Assurantiën beschikt over veel expertise op het gebied van transport en heeft een mooie zakelijke en particuliere klantenportefeuille. Samen met VLC & Partners bouwen wij verder aan een mooie toekomst.

Voor klanten van Westenburg zal er weinig veranderen. Ons kantoor in Breda aan de Claudius Prinsenlaan blijft gewoon open en natuurlijk blijven wij onze klanten voorzien van het allerbeste advies op het gebied van verzekeren en pensioen. Zoals u van ons gewend bent blijven wij adviseren voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Westenburg Assurantiën wordt onderdeel van VLC & Partners