Nieuw logo en nieuwe website voor Westenburg verzekeringen en pensioen

Sinds februari 2021 is Westenburg onderdeel van VLC & Partners uit Den Bosch. Niet alleen verbeteren wij door deze samenwerking onze dienstverlening aan u verder, ook onze website hebben wij vernieuwd en verder verbeterd.

Online informatie

In de dienstverlening aan onze klanten speelt onze website een steeds belangrijkere rol. Veel reden dus om deze opnieuw vorm te geven en toekomstbestendig te maken. Onze website speelt een belangrijke rol als het gaat om ondersteunende informatie. Natuurlijk is uw adviseur uw belangrijkste aanspreekpunt, maar wanneer u informatie zoekt over een nieuwe verzekering of onderwerpen als risicomanagement en arbo-dienstverlening dan is het prettig als u de basisinformatie snel en gemakkelijk vindt. Ook nieuwsberichten en veranderingen op het gebied van verzekeren vindt u hier terug.

Hoger niveau van dienstverlening

In de toekomst zullen wij de website verder uitbouwen zodat u bijvoorbeeld uw verzekeringspolissen nog gemakkelijker online in kunt zien en eenvoudige veranderingen door kunt geven. De vernieuwing van de website is een van de zaken waarmee wij onze dienstverlening aan u naar een nog hoger niveau brengen.

Nieuw logo

Tenslotte is ook ons logo en de huisstijl aangepast zodat dit qua uitstraling goed past bij VLC & Partners en deze weer helemaal up-to-date is. Ook op ons pand gaat u ons nieuwe logo terugzien.

Nieuw logo en nieuwe website voor Westenburg verzekeringen en pensioen